Fenutek Sprey
BU ÜRÜNÜ Online Satın alabilirsiniz RESİME veya AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.
https://dogabyneticegumus.com/kisisel-bakim-ueruenleri/232-fenutek-sprey-30-ml-0700343121140.html
Fenutek Sprey 30 ml. Dogal Ürünler Antalya
Antibiyotikli Krem veya Kara Merhem ile birliktede kullanabilirsiniz.
Hiçbir kimyasal madde içermez.
Paraben ve Koruyucu İçermez
İçindekiler: Deionized water, Parafinium Liquidum, Trigonella Foenum Graecum Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil
Kullanım Alanları: Telefonda Bilgi alabilirsiniz.
Kullanım Şekli;
Sorunlu bölge Çay Ağacı Sabunu Köpürterek 3-5 dakika bekletilip Temizlenir,
Kullanmadan önce Çalkalayınız,
İçeriğindeki Likit Parafin ile kullanıldığı bölgede koruyucu film tabakası oluşturur ve Cilt üzerinde dış etkenlere karşı koruyucu bariyel oluşturmaya yardımcı olur.
İçeriğindeki Çemen Ekstraktı ile de kullanıdığı bölgede nem dengesini korumasını ve onarıcı etki göstermesini sağlar.
Uygulama Şekli :
Günde 2 şer saat arayla 5-6 kez kullanılması tavsiye edilir.
Yaranın üzerine püskürterek uygulayınız,
Ürünün uygulanmasından sonra yarayı sarmayınız
Uyarılar: Yer Fıstığı Alerjisi olanların kullanması tavsiye edilmez.
Çocukların ulaşamadığı yerlerde saklayınız.
KULLANANLARIN YORUM ve TAVSİYELERİ :
Serap Demir Merhabalar;
Açtığım konu başlığında bahsettiğim Fenutek solüsyon ile tanışmamız,yürüyemeyen bir tanıdığımın tekerlekli sandalye de sürekli oturmasından dolayı kalça bölgesinde açılan yaraya uygulamamız ile başladı. Başlangıç seviyesinde olan yara 4.günün sonunda tamamen kapandı.Şimdi ise herhangi bir kızarıklık olduğunda hemen uyguluyoruz yara açılmasını önlüyoruz.Aynı solüsyonu doktor kontrolünde kapanmayan diyabetik ayak yarası olan başka bir hastada uygulamaya başladık,doktorun bizlere aktardığı çok hızlı doku onarımı yapan bir ürün.
Araştırmalarım sonucunda Danimarka buluşu olan ürünün firması Türkiye 'de çok yeni.Her eczanede veya medikalde olmamalarına rağmen iletişime geçildiğinde adrese kargo yapabiliyorlar ve yatak-yanık yaralarında da etkili olduklarını öğrendim.
Bu ürünün faydasını görünce içeriğini araştırmaya başladım.Doğal denmesinin sebebi kimyasal madde bulundurmaması. çemen otu tohumu ve diyonize su ve kekik yağından oluşmakta. EMA ve FDA de ürünü etken maddesi fenugreek extract veya trigonella foenum-graecum şeklinde araştırdığımda bir çok klinik çalışma ile karşılaştım. Türkiye de malesef bilinmemekle birlikte okuduğum makalelerden Amerika ve Avrupa da kullanımının yaygın olduğunu gördüm. Kapanmayan yaralar için bir çok yöntem denedim,en son uyguladığımız Tübitak desteği ile üretilmiş yara iyileşimini hızlandıran TOPİVAC cihazı idi. Ama bu ürün şu ana kadar denediklerim arasında en hızlı sonuç veren ürün oldu.
Tavsiye Edilen Diğer Ürünler;
Çay Ağacı Sabunu , Alttaki Linke Tıklayınız
https://dogaaktar.com/el-ayak-ve-tirnak-bakimi/2292-cay-agaci-sabunu-tea-tree-oil-soab.html
Çay Ağacı Yağı, Alttaki Linke Tıklayınız
https://dogaaktar.com/bitkisel-yaglar-doga-by-netice-gumus/2126-cay-agaci-yagi-10-ml-cam-damlalikli-organik.html
Çay Ağacı Şampuanı , Alttaki Linke Tıklayınız
https://dogaaktar.com/sac-bakim-urunleri/2318-cay-agaci-yagi-sampuani-250-mle.html
Zerdeçal Ekstraktı iMMUNAT, Alttaki Linke Tıklayınız
http://dogaaktar.com/immu-nat-dogal-saglik-urunleri-antalya-satis/1862-zerdecal-ekstrakti-immunat.html
Osmanlı Kök Şurubu İMMUNAT, Alttaki Linke Tıklayınız
http://dogaaktar.com/immu-nat-dogal-saglik-urunleri-antalya-satis/1480-osmanli-kok-surubu-immunat.html
PROPOLİS SIVI EKSTRAKT 30 ml. Alttaki Linke Tıklayınız
http://dogaaktar.com/bagisiklik-sistemi-/1843-propolis-sivi-ekstrakt-balen-30-ml.html
Doğa Aktar Antalya
Şirinyalı - Lara - ANTALYA
www.dogaaktar.com
www.dogabyneticegumus.com
destek@dogaaktar.com & satis@dogaaktar.com
Tel: 0-242-3171070
Cep: 0-542-3171070
Bası(yatak-bası ülseri)yarasında,diyabetik yarada ve 4.derece yanıklarda kullanıma uygundur.Müsilaj,çeşitli saponinler ve kolin vitamini etkileşimi ile vücuttaki alyuvar sayısını arttırarak,hücrelerin aynı sayıda ve eşit büyüklükte yenilenmesini sağlar.Bu da scar doku(yara izi) ve keloid doku(aşırı hücre üretimi sonucu anormal doku iyileşimi) oluşumuna engeldir.
Diyabetik yaralarda hızlı etkileşim ve iyileşme göstermesinin bir diğer nedeni; vücuttaki doğal kortizonu harekete geçirerek ağrıyı durdurmasıdır. Hücrelere oksijen taşır. Hücrelerin açılmasıyla vücuttaki şeker oranı dengelenir.
KULLANIM ŞEKLİ
Kullanım Alanları: Akne - Egzama - Sedef - Çıban - Sivilce - Köpek Memesi Yarası( Halk Arasındaki ismi)rın büyüklük ve derinliğine göre doktor/eczacı tavsiyesi üzerine kullanılmalıdır.fenutek yara spreyi, fenutek ilk yardım spreyi, fenutek yatak yarası spreyi, fenutek ilk yardım spreyi,fenutek yara spreyi, fenutek ilk yardım spreyi, fenutek yatak yarası spreyi, fenutek ilk yardım spreyi