Çördük Suyu - Çörtük Suyu Doğa Aktar

₺235,00
Vergisiz

Çördük Suyu - Çörtük Suyu Doğa Aktar

Doğal Organik Bitkisel Üründür.

Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.

Doğa Aktar öksürük, soğuk algınlığı, grip, kabakulak, bademcik ve boğaz ağrısı gibi bronşit, astım, egzema, dermatit ve inflamasyon üzerindeki gibi viral enfeksiyonlardan kaynaklanan hastalıklara karşı çok etkilidir.Anti-romatizmal, Antispazmodik

Miktar
Beğendiklerim listesine ekle
Stoktaki son ürünler

Çördük Suyu - Çörtük Suyu Doğa Aktar

Doğal Organik Bitkisel Üründür.

Distilasyon yoluyla elde edilmiş içme amaçlı %100 Çördük  Suyu'dur.

Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.

Doğa Aktar 

Doğal Ürünler  öksürük, soğuk algınlığı, grip, kabakulak, bademcik ve boğaz ağrısı gibi bronşit, astım, egzema, dermatit ve inflamasyon üzerindeki gibi viral enfeksiyonlardan kaynaklanan hastalıklara karşı çok etkilidir.Anti-romatizmal, Antispazmodik


 


 

Doğa Kozmetik Aktar 

Antalya Yetkili Satış Mağazası 

Lara - Şirinyalı - Antalya 

Tel: 0-242-3171070   Cep: 0-542-3171070

 


 

 

Çördük otu insanlarda bağırsak rahatsızlarını gidermek için çok fazla şifalı olarak bilinir.

Midedeki Rahatsızlıklara Kesin Çözüm
Midedeki gazı ve hazımsızlığı gidermek içinde kullanılmaktadır. Özelikle balgam sökücü, kanı temizleme özelliği, nefes darlığını( astım), enerji verici gibi özellikleri vardır. İnsanlar karaciğer ağrısında, hüzünlü mutsuz olduğu zamanlarda yani depresyonlu günlerinde çok faydası bulunmaktadır.

 

İnsanlar moral ve enerji vererek daha iyi hissetmesine yardımcı olmaktadır. Çördük oto kadınların adet dönemlerindeki ağrıyı da gidermektedir.
İnsan vücudunda idrarı söktürmeye, Bronşite- astıma çok faydalıdır,

Boğaz ağrısı ve kronikleşmiş nezle enfeksiyonunu giderir, Öksürüğe çok faydalıdır, Boğazdaki balgam rahatça söktürür, Soğuk algınlığı tedavisinde çok büyük etkileri vardır, sindirim sistemindeki ağrıyı ve çalışmasına yardımcı olmaktadır ve hafif derecedeki sara hastalıklarını da gidermek mümkündür.

Çördük suyu Ve Faydaları
öksürük, soğuk algınlığı, grip, kabakulak, bademcik ve boğaz ağrısı gibi bronşit, astım, egzema, dermatit ve inflamasyon üzerindeki gibi viral enfeksiyonlardan kaynaklanan hastalıklara karşı çok etkilidir.Anti-romatizmal, Antispazmodik,
Diüretik: Çördük esansiyel yağı da fazla su ve sodyumu vücuttan atar, kan basıncında azalma yaratır detoks etkisi de vardır. idrara çıkmayı sağlar ve idrar miktarının sıklığını arttırmaktadır.Diğer faydaları da vardır. Çördük uçucu yağı sindirime yardımcı olur, kalbi sağlıklı tutar ve aynı zamanda gaz oluşumunu azaltır.
vücudun içinde çalışan tüm sistemleri uyarır. Bu sinir, dolaşım, sindirim, endokrin, nerural ve boşaltım sistemleridir. Bu durumda, bir bütün olarak vücudun metabolizmasını uyarır ve uygun tüketiminde besinlerin emilimine yardımcı olur. Ayrıca uyarır ve bağışıklık sistemini aktive eder , enfeksiyon ve hastalıklara karşı vücudu korur.
Enfeksiyonlarla mücadelede ateşi azaltır. Ateş vücutta toksin birikimi nedeniyle olduğunda, bu yağ idrar yoluyla vücuttan toksinlerin kaldırılmasını teşvik eder ve ateşi azaltır. Çördük yağı da çok yüksek ateş durumlarında bir kişinin sıcaklığınıaşağı indirir.
öksürük, soğuk algınlığı, grip, kabakulak, bademcik ve boğaz ağrısı gibi bronşit, astım, egzema, dermatit ve inflamasyon üzerindeki gibi viral enfeksiyonlardan kaynaklanan hastalıklara karşı çok etkilidir.

ÖNEMLİ: çörtük suyu, sinirleri uyarabilir pinokamfon adlı bir bileşik içerir , epilepsi veya gebelik sırasında insanlar kullanmaktan kaçınmalıdır.

 

1 Öğe

Ürün hakkında yorum yapılmamış