Matcha Çayı Yeşil Çay Maça Çayı

Kilo Verdiren Mucize Maça Çayı Günlük ve düzenli kullanım sonrasında maça çayı kilo verme, hastalıklara karşı direnç arttırma ve enerji verme gibi konularda sağlıklı bir bitkisel içecek olarak ön plana çıkıyor.

Mecitefendi Ürünleri Bitkisel Doğal Bitkisel Organik Belgeli Doğa Aktar & Kozmetik Antalya Resmi Satış Mağazası

Sağlıklı Yaşam Doğal ürünler ile başlar

Kategoriler

Haber bülteni

http://dogaaktar.com/2648-thickbox_default/cadi-findigi-yagi-macadamia-yagi-destek.jpg  

Cadı Fındığı Yağı - Macadamia yağı Destek

Macadamia Yağı Destek Cadı Fındığı Yağı

Yara izleri, güneş yanıklarının tedavisinde, küçük yaralarda, cilt tahrişlerinde ve cilt lekelerinde yüksek nemlendirici ve emilim özelliğinden dolayı gözle görülür ciddi iyileşmeler sağlamaktadır.

Saçların rengini, parlaklık ve derinliğini arttırır, uv ışınlarından ve faktörlerden korur.

Az miktarda nemli saçlı deri ve saç boylarına uygulanıp tahta bir tarak yardımı ile hem saçlı deriye hemde saç boylarına tarama yoluyla masaj yapılır.

Detaylar

9 Stoktaki Ürün

29,00 TL

30 BU KATEGORİDEKİ DİĞER ÜRÜNLER

Önceki
Sonraki

Macadamia Yağı Destek Cadı Fındığı Yağı

 

Macadamia Fındığı Ağacı:

Macadamia fındıkgillerden bir meyvedir, ilk olarak Avustralya ve doğu sahilinden gelen bir üremeye sahiptir. Macadamia ağaçlarının binden fazla çeşidi mevcuttur. Ağaçlar yaprak dökmez, tüm yıl boyunca yeşil kalır.

Macadamia ağaçları düzenli yağış alan ve her zaman sıcak olan iklim koşullarında 25 metreye kadar büyüyebilir, ortalaması 2-12 metredir.
Yaprakları elips şeklinde 2-13cm genişliğinde ve 6-30cm uzunluğundadır.
Çiçekleri 10-15mm uzunluğundadır.

Macadamia meyvesi:

Cadı fındığı olarak da bilinen kabuğunun içindeki meyvesi, yani fındığı ülkemizdeki fındığın yaklaşık 2 katı büyüklüğünde fakat daha yumuşak ve daha yağlı olup, gıda sektöründe; kurabiye, kek, hamur işleri, şekerleme sektöründe sıkça kullanılmakta olup, aynı zamanda kuruyemiş olarak satılıp, kullanılmasıyla kuruyemiş sektöründe kendi pazar payına sahip durumdadır.

Tam bir kalori deposu olan macadamia fındığının bir tanesinde %65-70 arasında bir yağ oranı vardır.
100 gramında kalori değeri 700 kcal ile eşdeğerdir. (700 bin kaloridir)

İlk ticari üretimi 1880'ler de Avustralya'da başlayıp 1920 ve sonrasında Hawai, Güney Afrika, Brezilya, İsrail, Kenya, Bolivya, Yeni Zelanda, Meksika ve benzeri iklimlerde ziraatı devam etmiştir.

Macadamia fındığı, hiçbir meyvede bulunmayan palmitoleik asit içerir.İnsan vücudu tarafından üretilen bu asit yaşlandıkça daha az üretilir.

Macadamia Yağı:

Macadamia yağı yaklaşık olarak; %60 Oleik asit, %19 Palmitoleik asit, %1-3 Linoleik asit, Omega-6, Omega-3 içermektedir.

Özellikle Omega-7 sadece macadamia fındığında bulunmaktadır.

Macademia yağı dünyanın bir çok farklı yerinde yetiştirilmesine rağmen içerdiği yağ asitleri profili büyük ölçüde çevresel faktörlerden etkilenmez.

Yağın kimyasal özellikleri tipik bitkisel trigliserid özelliğindedir, istikrarlı olarak çoklu doymamış yağ zinciri içerir.

Macadamia yağı nemlendirici özelliği yüksek bir yağ olduğundan kozmetikte yaygın olarak kullanılır ve diğer fındık ve ceviz türevlerinde olduğu gibi kolesterolün kontrolünde çok önemli yere sahiptir.

Macadamia yağı insan vücudunda bulunan yağın yapısına en yakın yapıda olduğu için saç ve cilt tarafından hızlı emilir, etkin ve kalıcı nemlendirme, yeni, sağlıklı doku üretimine destek sağlar.

Macadamia Yağı Kullanımı:

Macadamia yağı, yara izleri, güneş yanıklarının tedavisinde, küçük yaralarda, cilt tahrişlerinde ve cilt lekelerinde yüksek nemlendirici ve emilim özelliğinden dolayı gözle görülür ciddi iyileşmeler sağlamaktadır.

Kuru, ısıl işlem görmüş, boya ve açıcı gibi işlemlere tabi tutulmuş saçların yoğun beslenmesi, yumuşatılmasında, dolaşan saçlarda, elektriklenen saçlarda pürüzsüz, parlak ve kolay şekle giren saçların mimarıdır.

Macadamia yağı

Tüm yüze 4-5 damla macadamia yağı ile masaj yapılarak gece boyunca ciltte kalması sağlanır ve sabah sadece su kullanılarak yıkanmalıdır.

Boyun, eller, diz, dirsek, boyun, bacaklar, karın gibi bölgelere masaj yapılarak uygulanır.

Yapısı gereği insan vücudundaki yağın yapısına en yakın yağ olduğundan ve içeriğindeki yağ asitleri ve Omega-3-6-7 barındırmasından dolayı etkin nemlendirme hızlı emilim sayesinde çatlakları engelleyecektir.

Resmi Satış Antalya Mağazası

Tel: 0-242-3171070

Cep: 0-542-3171070